Tänään ollaan kotiuduttu reissusta! Ja hauskaa oli! Hyvää ruoka ja maailman paras sauna olivat jälleen reissun kohokohtia. Kävinpä myös katsomassa äiteen ja sisaren ratsastusta - hyvin meni! Ja mikä hauskinta erään tytön isä seurasi tuntia autosta katsomalla. Minä totesin siihen, että vaikka citylady olenkin, niin nousin sentään autosta :D Hyvä minä!

Kotiin saavuttua oli pakko katsoa ensimmäiseksi posti ja siellähän oli toinen tilaamistani paketeista tullut. Villihelmen tilaus. Paperellan tilausta vielä siis odotellessa. Villihelmestä tilasin korviksien tappeja + lukot. Kullattuja ja hopeoituja ja toivon, ettei nämä aiheuttaisivat allergioita. Jos oikein ymmärsin, niin nämä eivät aiheuttaisi. Lisäksi tilasin savihelmiäkin. Nähtäväksi jää mitä saan kyseisistä tuotteista tehtyä. Innolla jään itsekin odottamaan lopputulosta :D

Huomenna ois tarkoitus aloittaa ateljeeni siivous. Siinä riittää hommaa hetkeksi, kun paikat putsaa ja järjestää. Vaikka kuinka yrittää kovasti pitää siistinä, niin aina eivät tarvikkeet ja tavarat löydä oikeille paikoilleen. Voisinpa ottaa muutaman kuvan säilytyspaikoista sillä sain isovanhempieni kaupasta lankarullien säilytys laatikoston, jonne olen lajitellut nauhat ja napit :) Sieltä on helppo valita sopivat, kun olen lajitellut ne väreittäin.

Mutta tämän tekstin myötä toivottelen kaikille tasapuolisesti iloisia askarteluhetkiä!

.:Maisa:.